Administratiekantoor Van Ee
voor een persoonlijke en betrokken benadering.

Administratiekantoor Van Ee. Persoonlijk en betrokken.

Daan van Ee

Vanaf 1963 heb ik ervaring opgedaan bij een 2-tal accountantskantoren waarna ik op 1 januari 1985 de stap heb genomen om als zelfstandig ondernemer mijn eigen administratiekantoor te starten. Samen met mijn echtgenote Sija zijn we begonnen op zolder van onze toenmalige woning en in 1992 zijn we overgegaan naar ons huidige kantoor aan de Julianalaan.

Ik probeer mij te verplaatsen in de ondernemer en zijn bedrijf en bekijk samen met hem/haar welke mogelijkheden het best passen.

Matthijs van Ee

Sinds februari 2001 ben ik werkzaam binnen administratiekantoor Van Ee. Door het volgen van diverse opleidingen, waaronder de opleiding Belastingconsulent via het RB, en de expertise van mijn vader en moeder heb ik mij opgewerkt tot allround medewerker binnen ons administratiekantoor.

Door mijn lidmaatschap bij het RB en NOAB ben ik verplicht om jaarlijks mijn kennis up-to-date te houden d.m.v. cursussen en bijeenkomsten.

De ondernemer en zijn bedrijf centraal stellen zie ik als belangrijkste uitgangspunt. Het is per slot van rekening de ondernemer waarvoor je de werkzaamheden verricht.

Kunnen we u van dienst zijn?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
of plan direct een afspraak. Wij zetten de koffie vast klaar!

Neem vrijblijvend contact op